Saturday, July 31, 2010

Contest Aksi Si Manja di Playground





Contest datang lagi..kali contest baby kat playground pulak….

Tarikh tutup pada : 31 Julai 2010


Kalau nak join klik sini CONTEST AKSI SI MANJA DI PLAYGROUND


Ni gambar nyer:


Nama baby: Hidayatul Aisyah bt Haidir
Umur: 10bulan
DOB: 16/9/2009
Hidayatul 10bulan tapi suka sangat kalu gi playground…kawan dengan budak besar…gelak mengekek suka….Playground ni kat area umah nenek dier…tiap-tiap petang nak gi sana….klau tak bawa gi sana mesti mengamuk....sampai ajer dia gelak tak ingat2....Main gelungsur, dia dah pandai dah nak naik sendiri..risau ajer takut jatuh kang....itu abah dier..interprem sket..hehe...


Jom layan gmbr2 lain pada hari yang sama:







5 comments:

  1. salam jengah..

    tq sudi join......tapi tolong tukar ke sticky post hingga 31 july yer...tq

    good luck!

    ReplyDelete
  2. salam mazlyna,

    yang mana ek perlu ditukar?

    ReplyDelete
  3. sori, masuk blog u
    meh join contest saya pulak

    ReplyDelete